Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

CUINA guanya el premi a la Millor Publicació

L’entrega del guardó va tenir lloc durant la celebració de la Nit de les Revistes

Josep Sucarrats i redacció recullen premi APPEC

L'equip del CUINA amb el conseller de cultura

Portada 106 Japó Noticia Premi APPEC

Una de les portades més celebrades

L'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) ha reconegut CUINA com la millor revista de 2010 en el marc de la Nit de les Revistes, celebrada el dimecres 2 de febrer al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

La resta de guardonats d'aquest any 2010 han estat els següents:
  • Millor Editorial: Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya
  • Millor Nova Publicació: Cotxes
  • Millor Acció Digital: Cupatges
  • Millor Acció Promocional: Auriga
  • Premi a la persona: Roser Capdevila
  • Premi a la revista més popular: L'Avenç
  • Premi a la millor portada: Serra d'Or
  • La Gaseta i Nous Horitzons pels 25 i 50 anys de trajectòria respectivament.
  • Premi a la persona: Salvador Balcells

A l’acte —presentat pel periodista Xavier Graset— van assistir-hi nombroses personalitats del món de la comunicació i la cultura, així com els editors de les revistes que formen part de l’Associació. Com cada any, la festa va servir també per mostrar la bona salut i el bon moment que passen les publicacions escrites en llengua catalana.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: