Arriba la calor, és temps d’amanides! Us oferim deu propostes refrescants dels nostres xefs, exòtiques i marineres, per obrir els àpats més lleugers de la temporada primavera-estiu. Comencem amb cinc plats d’inspiració i sabors llunyans, passant per l’Orient i la Mediterrània. Continuem amb dues receptes d’aire mariner, amb la presència protagonista del peix i el marisc. Tampoc podia faltar un clàssic, el formatge de cabra. I tanquem la selecció amb dues amanides de format original, servides en got, per a dies de festa i de celebració. Que us vagi de gust.
- Records del Japó
- Un entrant a base d’arròs i tonyina que us transportarà gustativament parlant a l’imperi del sol naixent.
- Amanida glacé amb olives de Kalamata
- Una proposta que us deixarà glaçats. Enciam liquat i les millors olives de Grècia.
- Amanida russa de peix amb maionesa de wasabi
- Una combinació atrevida, bàsicament marinera, però amb un punt picant.
- Dolça de cuscús
- Sabors mediterranis acompanyats de nous garapinyades.
- Amb rotllets de verdura i salsa oriental
- Una barreja d’enciams i verdures que salsem amb tota l’aroma de les espècies arribades de l’Orient.
- Amanida de llagostins i taronja
- Comencem l’àpat amb tot el sabor del mar amb el toc original d’una vinagreta cítrica.
- D’anxoves del Cantàbric, tomàquet pometa, ceba i alvocat
- Una fusió harmònica de sabors refrescants i la salabror del Cantàbric.
- De formatge de cabra
- Una entrada clàssica que us presentem amb espàrrecs a la planxa, favetes i maduixots per innovar el receptari.
- Amanida en got
- Els brots tendres i les flors regnen en una proposta original, amb un pensament de tonyina, que se serveix en got per sorprendre els comensals.
- Amanida de bou de mar
- Un plat que no pot faltar en una festa: saborós, original i amb un dels crustacis reials.