Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Deu amanides de primavera

Propostes refrescants dels nostres xefs, exòtiques i marineres, per obrir els àpats més lleugers

Amanida glacé amb olives de Kalamata

Amanida glacé amb olives de Kalamata

Amanida russa de peix amb maionesa de wasabi

Amanida russa de peix amb maionesa de wasabi

Amanida de formatge de cabra

Amanida de formatge de cabra

Amanida d’anxoves del Cantàbric

Amanida d’anxoves del Cantàbric, tomàquet pometa, ceba i alvocat

Arriba la calor, és temps d’amanides! Us oferim deu propostes refrescants dels nostres xefs, exòtiques i marineres, per obrir els àpats més lleugers de la temporada primavera-estiu. Comencem amb cinc plats d’inspiració i sabors llunyans, passant per l’Orient i la Mediterrània. Continuem amb dues receptes d’aire mariner, amb la presència protagonista del peix i el marisc. Tampoc podia faltar un clàssic, el formatge de cabra. I tanquem la selecció amb dues amanides de format original, servides en got, per a dies de festa i de celebració. Que us vagi de gust.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: