El Cafè Emma de Barcelona celebra el 3r aniversari
El local prepara un menú exclusiu per celebrar-ho de la mà de cinc referents de la gastronomia francesa
Cafe Emma
El Cafè Emma, el restaurant dels xefs Romain Fornell i Michel Sarran, al carrer Pau Claris de Barcelona, celebra el tercer aniversari de l’obertura del local. I per això ha posat la seva cuina en mans de cinc reputats gastrònoms francesos, perquè creïn un menú especial, amb plats que s’incorporaran a la carta del restaurant.
Els encarregats de crear aquest menú han estat tres xefs històrics dels ‘bistrots’ parisencs: Christian Etchebest, Bruno Doucert i Yves Camdeborde, l’ostreïcultor Joël Dupuch i el torrefactor Patrick Bacquié. I el resultat ha estat un menú de tres plats que inclou calamarsons saltats amb suc de créixens, mininap i porro amb llimona Combawa; bacallà a les herbes aromàtiques amb pebrot d’Espelette, favetes fumades i brioix de julivert, i cansalada de porc i ceba caramel·litzada i emulsió de xoriço. I per postres, ‘éclair’ de xocolata-passió.
Per anar obrint boca, abans d’aquests plats es pot degustar un aperitiu amb ‘cassoulet’ lleuger, ostres, coca de ‘rillette’ d’ànec, salmó Gravelax i patates i ous mimosa.
Una oferta completa i variada
Aquests nous plats se sumaran a la carta del Cafè Emma, que ofereix una gran varietat de plats preparats per Romain Fornell i Michel Sarran seguint el concepte del ‘bistrot’ francès. De fet, els dos xefs tenen una i dues estrelles Michelin, respectivament, al Caelis (Barcelona), en el cas de Fornell, i al local que Michel Sarran té a Tolosa de Llenguadoc.
Entre els plats habituals de la carta del Cafè Emma hi trobem macarrons de llamàntol amb comté, tàrtar de bou, crep ‘suzette’, profiteroles o Tatin, entre molts altres. Tot plegat es complementa amb una carta de vins i xampanys francesos.
El Cafè Emma ofereix un menú especial de 17 euros al migdia i un de 22 euros a la nit.
Cafè Emma
Pau Claris, 142. Barcelona
Tel. 93 215 12 16
info@caffe-emma.com
Obert de 8 a 00.30 h, de dilluns a diumenge
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia