Carles Gaig servirà els menús de la nova proposta turística a partir del 26 de juliol
gourmet bus
El trànsit de Barcelona acostuma a ser caòtic, però és més païble, mai més ben dit, si s’està dins el Gourmet Bus. Aquest vehicle és una nova proposta que fusiona el turisme i la vista panoràmica de la ciutat amb la gastronomia: un autobús de dos pisos amb sostre transparent per contemplar millor el paisatge i amb capacitat per a 34 comensals.
A partir del dijous 26 de juliol i durant tres hores, els passatgers gaudiran d’un sopar gastronòmic a càrrec de Carles Gaig, responsable de la Fonda Gaig i del restaurant de l’hotel Cram i guardonat amb una estrella Michelin. Sopa de tomàquet, gambes, alfàbrega i maduixots; terrina de peixos de roca; canelons de l’àvia Maria amb beixamel de tòfona; royale de pintada amb Parmentier de patata i bolets, i innovació de la crema catalana són alguns dels plats que es tastaran a bord de l’autobús.
Mentre el vehicle recorre els punts més significatius de la ciutat, des del passeig de Gràcia fins al Paral·lel, passant per l’anella olímpica o la Sagrada Família, els assistents podran ampliar la informació de cada punt d’interès gràcies als ‘tablets’ que trobaran a cada taula.
El servei del Gourmet Bus operarà cada dia en dos torns, a les 17.30 i a les 21 h, i té un cost de 95 €. Qui ho desitgi també pot contractar el servei com una activitat privada.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia