Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El Molí de l’Escala celebra 10 anys de Gastromusical

El Festival tindrà lloc del 20 al 24 de juliol amb una programació digna d’aniversari

Gastromusical

Gastromusical

El Festival Gastromusical, organitzat anualment pel restaurant empordanès El Molí de l’Escala, arriba enguany a la desena edició amb cinc dies consecutius plens de música, gastronomia i nous espais i propostes.

Del 20 al 24 de juliol, aquesta festa única celebrarà els deu anys consolidant el format que va estrenar en les dues darreres edicions, que inclou la celebració del Gastroflamenc, el Gastrovermut i el Gastrokids, entre altres activitats. En el marc d’aquesta desena edició del festival, carregada de sorpreses, també tindrà lloc per primera vegada una nit temàtica dedicada exclusivament a la cuina basca.

Com no podia ser d’altra manera, la música tindrà un paper destacat en aquesta convocatòria de la festa, i la gastronomia d’El Molí de l’Escala s’unirà a la veu d’artistes com Lucrecia, Pablo Carbonell, Kepa Junkera o Paula Grande. Als fogons, el públic gaudirà del talent de Xavier Carbonell (Céleri), Vicens Fajardo (La Plaça de Madremanya), Jordi Jacas i l’equip del restaurant escalenc.

Música i gastronomia basca
La nit del divendres 22 de juliol donarà lloc a una de les principals novetats del festival, La Nit Basca, centrada en una zona gastronòmicament molt important a nivell europeu.

Amb aquesta activitat especial, a partir de bufets temàtics, el públic es trobarà amb les millors especialitats de la cuina basca sense haver de desplaçar-se: els ‘pintxos’, la ‘txuleta a la parrilla’, o el ‘bacalao al pil-pil’. La gastronomia del nord vindrà acompanyada de la música del compositor, productor i músic basc Kepa Junkera.

Gastrokids
Els més petits de la família també s’ho passaran bé al Gastromusical, que tindrà lloc el 23 de juliol i els portarà tallers interactius relacionats amb la música i la gastronomia. Enguany, juntament amb el MAC Empúries, les famílies estrenaran un espai dedicat a les activitats per a grans i petits, com tallers i jocs d’aprenentatge en un entorn únic, el jaciment d’Empúries.

Us hi convidem!
Perquè pogueu gaudir del Gastromusical ben acompanyats, des del CUINA sortegem una entreda doble per al sopar del 21 de juliol, en què el xef del restaurant La Plaça de Madremanya, Vicenç Fajardo, oferirà els seus plats amb la música de Pablo Carbonell. Podeu participar-hi responent una pregunta ben senzilla, fins al 14 de juliol, entrant a la secció de concursos del web.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: