CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
INICI
>
ACTUALITAT
>
El restaurant Bouquet reobre amb dos espais gastronòmics
El restaurant Bouquet reobre amb dos espais gastronòmics
Ubicat al segon pis de l’hotel Hesperia Tower, celebra el seu cinquè aniversari amb un bistrot i una sala més tradicional
restaurant bouquet hotel hesperia tower
El restaurant Bouquet, situat al segon pis de l’hotel Hesperia Tower de l’Hospitalet de Llobregat, celebra el seu cinquè aniversari i reobre al públic amb dos espais gastronòmics. Es tracta de dues sales que pretenen adaptar-se a les exigències dels nous comensals, més modernes, des del ‘savoir faire’ del seu xef, Éric Bausson: cuina creativa mediterrània amb un toc francès.
La renovació de l’establiment l’ha portat a crear un espai més informal, pròxim al bistrot i al costat de la barra, i una sala més tradicional, a la carta. Al bistrot s’ofereixen pizzes, entrepans i una carta de croquetes innovadora en què sobresurten les de patata i wasabi, pernil i ‘kiko’, bull i escalivada o xocolata. Al restaurant, la selecció és més formal, amb plats com la tempura de formatge brie amb amanida de pernil d’ànec, el wok de pasta i verdures mar i muntanya amb reducció de salsa ‘teriyaki’, el filet de llobarro a la planxa amb ‘bayaldi’ de tomàquet, o la crema cremada amb essència de farigola. Els preus de la carta oscil·len entre els 9 i els 21 €.
Cada plat es marida amb un vi recomanat pel sommelier i, al vespre, la carta de còctels es posa a disposició dels comensals.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia