Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El restaurant Òsties Pedrín obre les portes

Jaume Muedra presenta la seva nova proposta en un espai de més d’un segle a la Boqueria

Jaume Muedra, Ramón Pascual i Chino Odena al seu restaurant

Jaume Muedra, Ramón Pascual i Chino Odena al seu restaurant

Jaume Muedra, empresari i propietari del restaurant L’Òstia a la Barceloneta, ha obert el restaurant Òsties Pedrín a la Boqueria juntament amb els seus socis Ramón Pascual i Chino Odena. La seva nova proposta consisteix a reivindicar els plats de la cuina tradicional catalana emmarcats en un local de més de mig segle d’història a la Boqueria, l’antic hostal La Palmera.

Òsties Pedrín, per tant, ofereix una cuina catalana amb profundes arrels barcelonines que s’han vist eclipsades per noves tendències internacionals, com l’escalivada, l’escabetx, la carn a la brasa, els estofats o les postres casolanes. Tots els plats que ofereix el restaurant són elaborats amb productes de temporada i de proximitat, amb la intenció de recuperar la cuina tradicional feta i servida a Barcelona.

Algunes de les especialitats del nou restaurant de la Boqueria són: sardines i els musclos en escabetx, bomba de la Barceloneta, saltat de cigrons amb espinacs i cansalada, amanida del Berguedà al cop de puny, mongetes del ganxet amb bacallà, canelons, macarrons del seminari, mandonguilles amb sípia, tripa i capipota, truita de botifarra i, per postres, els carquinyolis, el pastís de formatge o les trufes.

L’espai de la Boqueria
La nova ambientació de l’establiment ha estat un treball de la interiorista Estrella Salietti, que ha sabut reformar l’establiment sense renunciar als elements característics de l’antic hostal, com l’enrajolat del terra, el cartell lluminós de La Palmera i detalls de fusta i ferro que li donen un toc distintiu.

El restaurant, de 170 m², té una capacitat per a 100 comensals i compta amb una barra i dos reservats. El nou celler disposa d’unes 50 referències, amb predomini dels vins catalans i espanyols. El servei a copes de vi blanc i vi negre es fa amb ampolles en format màgnum. I el singular nom del restaurant fa al·lusió al seu “germà gran”, el restaurant L’Òstia de la Barceloneta, per tal de crear una certa continuïtat.

Restaurant Òsties Pedrín
C/ de Jerusalem, 30. 08001 Barcelona
Tel. 93 277 82 08

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: