Xavier Franco rellança el seu restaurant barceloní amb el nou local
Presentació del nou SaücOK
La gastronomia del barri de Ciutat Vella de Barcelona està en plena efervescència. Aquesta setmana, el xef Xavier Franco, del restaurant Saüc, ha presentat les seves noves propostes gastronòmiques que ocupen els espais de l’hotel Ohla, ubicat a la cantonada del carrer Comtal amb la Via Laietana, que tot just acaba d’inaugurar. D’aquesta manera, trasllada el Saüc Restaurant de l’entranyable local del passatge de Lluís Pellicer —pel qual posseeix una estrella Michelin— a les instal·lacions del nou establiment, on continuarà oferint l’alta cuina catalana renovada que ha identificat el Saüc des que es va crear.
Amb tot, en aquesta nova etapa el Saüc conviu amb dues altres propostes que també dirigeix Xavier Franco i que s’adrecen a públics diferents. D’una banda, l’Ohla Gastronomic Bar, que disposa d’un servei de cuina continu que prepara esmorzars, tapes, aperitius, dinars i sopars. De l’altra, l’Ohla Boutique Bar, una cocteleria que atenen els bàrmans Giuseppe Santamaria i Massimo La Rocca.
En la presentació del nou restaurant, que va tenir lloc el dilluns 11 d’abril, Xavier Franco va estar acompanyat per un grup nombrosíssim de companys de professió: Jordi Vila, Carles Abellan, Fermí Puig, Joan Roca, Xavier Pellicer, Jean Luc Figueras, Ly Leap, Albert Adrià, Carles Gaig, els germans Xavier i Sergi Torres, Mey Hofmann, Josep M. Freixa, Raül Balam, Romain Fornell, Nandu Jubany, Jean Louis Neichel, Carme Ruscalleda, Pere Arpa, Jordi Artal, Ignasi Camps, Oriol Ivern, Jordi Juncà, Dani Lechuga, Òscar Manresa, Pere Massana, Hideki i Sam Matsuhisa, Angel Pascual, Joan Roca, Francesc Rovira i Antonio Sáez.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia