CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
INICI
>
ACTUALITAT
>
Els Torms, millor oli d’oliva verge extra ecològic 2010-2011
Els Torms, millor oli d’oliva verge extra ecològic 2010-2011
La Canonja queda finalista en la categoria d’olis afruitats madurs dels guardons que cada any concedeix el Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí
Molí dels Torms ha aconseguit la distinció al millor oli d’oliva verge extra de producció ecològica de la temporada 2010-2011, que cada any entrega el Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí (MARM), pel seu oli Olicatessen. Es tracta d’un oli de les Garrigues elaborat a partir d’olives arbequines i les varietats autòctones verdal i arbreblanc. Té una aroma “fresca i intensa que recorda la tomatera i l’ametlló”, un sabor “afruitat intens, picant i amarg” típic de l’oli verd i és “harmonitzat, amb una forta personalitat”, defineix l’empresa.
Pel que fa als olis d’oliva verge extra no ecològics, els guardons s’han repartit entre Manuel Montes Marín (Còrdova), El Labrador (Màlaga) i La Canaleja (Badajoz). Com a finalistes en aquesta divisió destaca l’oli Molí la Boella de la Canonja (Tarragona), que produeix olis a partir d’arbequina, arbossana i koroneiki. En concret, s’ha fet un lloc entre els olis afruitats madurs.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia