Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Els xurros es modernitzen

La família de pastissers Canal inaugura Comaxurros per donar una volta a aquest producte fregit

comaxurros barcelona

comaxurros barcelona

De Madrid a Nova York, passant per mil i una fires d’arreu de Catalunya. Els xurros no són un dolç del dia a dia, però d’alguna manera sí que formen part de la quotidianitat. I amb l’aposta de la família de pastissers Canal, des de fa una setmana els xurros són dolços glamurosos que es poden assaborir a Comaxurros, l’establiment que han inaugurat a la zona alta de Barcelona.

En aquest cas no es tracta d’un local petit ni ambulant, sinó d’un espai modern i alegre en què els xurros conviuen amb altres productes fregits, com els bunyols (dolços i salats) i les patates fregides. Hi ha xurros per sucar amb xocolata calenta i xurros farcits de cremes diverses. Però tots tenen una característica comuna: ingredients de primera.

Després de passejar-se per les xurreries de Barcelona, Lluís Estrada Canal (nebot del fundador de la pastisseria) i Marc Muñoz han trobat la seva fórmula. Han aplegat el bo i millor de cada casa i n’han fet la seva versió amb un component essencial: l’oli. A Comaxurros tot es fregeix amb oli d’oliva verge extra d’una cooperativa cordovesa, un cupatge fet amb olives piqual, picuda i hojiblanca.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: