Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El Gastronomic Forum Barcelona 2022 corona el cuiner Fran Agudo, del Mont Bar de Barcelona

El xef ha guanyat el premi 'Cuiner 2022', atorgat pel Gastronomic Forum i 'La Vanguardia'

Fran Agudo

Fran Agudo

Fran Agudo, xef del restaurant Mont Bar, de Barcelona, ha guanyat el premi 'Cuiner 2022' que s'ha atorgat durant la darrera jornada del Gastronomic Forum Barcelona. Aquest guardó, impulsat pel congrés i el diari 'La Vanguardia', reconeix el xef com a millor cuiner de l'any, del qual valora la trajectòria professional i la del seu restaurant.

El premi és resultat de la decisió presa per una votació popular i un jurat d'experts que va valorar l'elaboració preparada per Agudo en directe durant la final. Per a l'ocasió, el xef de Mont Bar va preparar els seus nigiris de patata i moll amb el seu suquet, una interpretació asiàtica del suquet de tota la vida que fa servir com a base la patata i es presenta com si fos un nigiri.

A la final del premi 'Cuiner 2022', Agudo es va imposar a altres xefs com Adrià Bou (Terram, Girona), Jaume Marambio i Vicky Maccarone (Alapar, Barcelona), Manu Núñez i Carles Ramon (Besta, Barcelona), Lluc Quintana Terès (Can Xapes, Cornellà del Terri, Pla de l'Estany, Girona) i Jordi Tarré (Prodigi, Barcelona). Quintana va rebre el guardó de Cuiner Sostenible.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: