Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La gelatera Natalia Ramírez aposta pel contrast dolç-salat en renovar la carta de la Selvàtica BCN

La carta de l'obrador de Gràcia presenta noves propostes de pastisseria gelada i elaboracions de sabors contundents per a la tardor

Natalia Ramírez

Natalia Ramírez

La mestra gelatera Natalia Ramírez ha apostat pel joc de textures i sabors contundents a l'hora de renovar la carta de la Selvàtica BCN per a la tardor. La seva proposta es basa, principalment, en el contrast entre els sabors dolços i salats; gelats de pastanaga i taronja, sorbets de raïm o, fins i tot, gelat de formatge de cabra i melmelada de remolatxa. No obstant això, aquestes idees casen amb l'essència de l'establiment, que sempre ha defensat la sinergia entre l'elaboració artesana i la innovació de sabors a través dels productes de temporada.

Sabors tropicals

El segon element que cal destacar de la nova carta és la pastisseria gelada. Més enllà d'intentar innovar amb aliments mai vistos en la rebosteria, Natalia Ramírez mira d'explotar al màxim el sabor característic de les fruites tropicals del Carib, com el mango o el maracujà.

 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: