Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

IV Campionat de Joves Cuiners

David Caballero, de Sant Sadurní d’Anoia, guanya el concurs amb una recepta de bacallà confitat amb sopa freda de verdures

Campionat de Joves Cuiners

Campionat de Joves Cuiners

Campionat de Joves Cuiners

Un dels plats presentats al concurs

El IV Campionat de Joves Cuiners, organitzat pel Gremi d’Hostaleria d’Osona, l’Escola d’Hostaleria d’Osona i la Fundació Osona Gastronomia, ha reconegut David Caballero com el millor xef del concurs en la final que l’ha enfrontat a David Garcia, del Palà de Torroella. El guanyador va elaborar un bacallà confitat amb sopa freda de verdures, mentre que l’altre finalista va fer un caneló de faves a la catalana amb bacallà i rostit de patata, poma i ceba. El director de CUINA, Josep Sucarrats, ha estat un dels membres del jurat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: