Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

IV Campionat de Joves Cuiners

David Caballero, de Sant Sadurní d’Anoia, guanya el concurs amb una recepta de bacallà confitat amb sopa freda de verdures

Campionat de Joves Cuiners

Campionat de Joves Cuiners

Campionat de Joves Cuiners

Un dels plats presentats al concurs

El IV Campionat de Joves Cuiners, organitzat pel Gremi d’Hostaleria d’Osona, l’Escola d’Hostaleria d’Osona i la Fundació Osona Gastronomia, ha reconegut David Caballero com el millor xef del concurs en la final que l’ha enfrontat a David Garcia, del Palà de Torroella. El guanyador va elaborar un bacallà confitat amb sopa freda de verdures, mentre que l’altre finalista va fer un caneló de faves a la catalana amb bacallà i rostit de patata, poma i ceba. El director de CUINA, Josep Sucarrats, ha estat un dels membres del jurat.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: