Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Jordi Garrido, nou xef executiu del Grup Olivé

El cuiner coordinarà la proposta gastronòmica dels cinc restaurants del grup

Garrido

Garrido

El xef de Xàtiva Jordi Garrido s’incorpora com a responsable de l’oferta gastronòmica dels cinc restaurants que té el Grup Olivé a Barcelona: L’Olivé, Paco Meralgo, Barceloneta, Tuset i Barcelona-Milano. El cuiner posarà el seu coneixement, l’experiència i la creativitat al servei del Grup per tal de fer un salt endavant tant en aspectes organitzatius i de processos com de la mateixa proposta gastronòmica dels cinc establiments.

Fins ara, Garrido estava al capdavant dels fogons del restaurant de l’Hotel & Spa Mas de Torrent de Girona, i veu el canvi com un repte i una oportunitat de seguir creixent professionalment. A més a més, assegura que l’ha convençut “l’aposta per la qualitat que fa el Grup en el seu dia a dia, començant pel seu producte i pel seu tarannà, i el fet que parlem el mateix idioma i som de l’ofici”.

El cuiner de Xàtiva, format a l’Escola Joviat de Manresa, farà equip amb Joan Clotet, que seguirà sent el director de cuina. Junts, faran una cuina amb personalitat i caràcter, creativa i lligada al producte i al territori.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: