El cuiner coordinarà la proposta gastronòmica dels cinc restaurants del grup
Garrido
El xef de Xàtiva Jordi Garrido s’incorpora com a responsable de l’oferta gastronòmica dels cinc restaurants que té el Grup Olivé a Barcelona: L’Olivé, Paco Meralgo, Barceloneta, Tuset i Barcelona-Milano. El cuiner posarà el seu coneixement, l’experiència i la creativitat al servei del Grup per tal de fer un salt endavant tant en aspectes organitzatius i de processos com de la mateixa proposta gastronòmica dels cinc establiments.
Fins ara, Garrido estava al capdavant dels fogons del restaurant de l’Hotel & Spa Mas de Torrent de Girona, i veu el canvi com un repte i una oportunitat de seguir creixent professionalment. A més a més, assegura que l’ha convençut “l’aposta per la qualitat que fa el Grup en el seu dia a dia, començant pel seu producte i pel seu tarannà, i el fet que parlem el mateix idioma i som de l’ofici”.
El cuiner de Xàtiva, format a l’Escola Joviat de Manresa, farà equip amb Joan Clotet, que seguirà sent el director de cuina. Junts, faran una cuina amb personalitat i caràcter, creativa i lligada al producte i al territori.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia