Molí Càtering és l’empresa encarregada de dinamitzar els diferents espais de l’edifici
El xef Jordi Jacas fitxa per a El Palauet
El xef Jordi Jacas, xef del restaurant El Molí de l’Escala i gestor dels serveis gastronòmics de la llotja del FC Barcelona i dels partits de la Champions al Camp Nou, ha signat un acord pel qual el Molí Càtering gestionarà els diferents espais d’El Palauet del passeig de Gràcia. Molí Càtering és l’empresa de càtering i esdeveniments del restaurant El Molí de l’Escala, del xef Jordi Jacas. L’acord de col·laboració entre tots dos té l’objectiu de dinamitzar els espais d’El Palauet i crear diferents activitats relacionades amb la gastronomia, la cultura i l’empresa.
El Palauet és un edifici modernista del passeig de Gràcia que va ser construït el 1906 per Pere Falqués i s’utilitza per celebrar-hi esdeveniments especials. Conté sis espais distribuïts en dues plantes, més una gran sala completament independent a la plata -1 que es coneix com El Tinell. En total, tres plantes amb projeccions d’alta tecnologia i al servei d’espais per a reunions de negocis, actes corporatius, presentacions i celebracions familiars o matrimonials. L’aforament és d’entre 25 i 400 persones.
Jordi Jacas és el propietari i director del restaurant El Molí de l’Escala, a partir del qual ha creat una xarxa gastronòmica que va més enllà de l’Empordà, amb els restaurants El Molí Gastronòmic, Grids Brasa, Molí Càtering i Molí Consulting. Gestiona la llotja del Barcelona, l’Auditori de Girona, la casa club Golf Empordà, i, ara, El Palauet. A més, és el responsable de l’oferta gastronòmica del cinc estrelles Mas Salagros Ecoresort de Vallromanes, a Barcelona.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia