Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Juvé & Camps i elBullifoundation presenten el 'Sapiens del Vi' a Tòquio

Meritxell Juvé, CEO del celler, Ferran Adrià i Ferran Centelles han presentat els nous volums III & IV de l'obra

Ferran Centelles, Ferran Adrià i Meritxell Juvé

Ferran Centelles, Ferran Adrià i Meritxell Juvé

Juvé & Camps ha exercit com a amfitrió de la presentació en primícia per al mercat asiàtic de les edicions en anglès dels volums III i IV del Sapiens del Vi. Al llarg de tota una setmana Meritxell Juvé, quarta generació i CEO, juntament amb el fundador d'elBullifoundation, Ferran Adrià, i el seu responsable de begudes, Ferran Centelles, han dut a terme un programa complet, amb diverses activitats, tastos i formacions i la presència dels sommeliers, xefs i periodistes més destacats del país.

Al llarg de tots els esdeveniments celebrats en les diferents jornades, els assistents no només han pogut entendre i comprendre el perquè d'aquesta enciclopèdia, sinó també tastar una exquisida selecció dels millors elaborats de Juvé&Camps, incloent-hi les anyades més antigues del Reserva de la Família GR.

El suport per llançar aquesta edició en anglès neix del compromís del celler de Sant Sadurní d'Anoia per contribuir a l'avenç en els camps de la gastronomia i la sommelieria professionals, amb l'objectiu que els volums que componen aquesta enciclopèdia, que ha comportat més de vuit anys d'intens estudi, siguin una valuosa influència positiva per a sommeliers i gastrònoms entusiastes d'arreu del món. 

El pas següent serà la publicació i la posterior traducció dels volums del V al VIII en el futur, que posaran fi a aquest immens projecte en què tenen cabuda perspectives que inclouen la ciència, l'art o la gastronomia i que ha comptat amb experts mundials del vi, com el MW Pedro Ballesteros i l'investigador i docent Antonio Tomás Palacios (laboratoris Excell Ibérica, especialitzada en R+D del sector vitivinícola), Masters of Wine, Master Sommeliers i altres entesos de talla internacional.

Les edicions del Sapiens del Vi ja estan disponibles a la botiga del web oficial d'elBullifoundation.

Els volums III i IV de Sapiens del Vi

El volum IIIDel mercat a la carta de vins és el títol d'aquest llibre que se centra en el viatge del vi des del celler fins que apareix a la carta del restaurant. Abraça des de l'exportació i la logística a la fixació del preu, els factors que determinen els vins que s'ofereixen als restaurants, el paper del sommelier o la creació d'una carta de vins. També indaga amb profunditat en un dels factors clau per als sommeliers quan han de comprar un vi en concret: la qualitat del producte.

El volum IV, titulat Sommelier: el vi al restaurant d'alta cuina, s'ocupa específicament del paper que té el sommelier al restaurant, una temàtica que n'ha fet una de les entregues més esperades de la col·lecció. Atès que hi ha poc material escrit al voltant d'aquest tema, el llibre s'aproxima amb un punt de vista modern i flexible a la reavaluació de la professió de sommelier, connectant-lo amb l' art, la ciència i els negocis. Aquest volum explora els diversos papers del sommelier, des dels negocis i les vendes a la innovació o la psicologia i les tècniques de servei del vi i els maridatges. També conté opinions i coneixement aportat per grans noms de la sommelieria, que afegeixen una necessària profunditat al seu contingut. 

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: