Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Khorasan Kamut, el blat alternatiu al comú

El sabor dolç, cremós i la versatilitat caracteritzen els productes amb base de blat Khorasan Kamut

Blat khorasan Kamut

Blat khorasan Kamut

Som el que mengem; els aliments modifiquen el nostre cos i determinen la higiene dels nostres òrgans. La indústria alimentària, la producció dels aliments, s'ha unit al ritme frenètic de la nostra societat accelerant la preparació dels productes i alterant els hàbits en l'alimentació. Els cereals al matí, la pasta del dinar, el pa de les torrades a la nit... com estan processats tots els ingredients que contenen?

La marca de blat Khorasan Kamut s'ho pregunta i ho cuida. Valora els nivells nutricionals dels seus productes, la qualitat en l'alimentació, el sabor i la sostenibilitat. Vol ser un blat especial que aporti un valor afegit als cereals, a la pasta i al pa del nostre dia a dia.

Khorasan Kamut és un blat antic que es conrea en terres d'entre Amèrica del Nord i el Canadà, que tenen les propietats necessàries perquè aquest cereal mil·lenari mantingui els beneficis que el caracteritzen: la capacitat antioxidant, la fàcil digestibilitat, la tolerància al producte per part dels consumidors hipoal·lergogen... Aquesta espècie de blat s'elabora de manera ecològica, tradicional i no està hibriditzat ni modificat genèticament. 

Una llarga llista de botigues biològiques i supermercats ecològics posen a la venda els productes que contenen kamut: farina, pa, pasta, cereals, pizzes, galetes, postres i begudes. Amb aquests podeu fer les receptes de sempre i, sense necessitat de modificar el menú, tindreu una base alimentària saludable.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: