El sabor dolç, cremós i la versatilitat caracteritzen els productes amb base de blat Khorasan Kamut
Blat khorasan Kamut
Som el que mengem; els aliments modifiquen el nostre cos i determinen la higiene dels nostres òrgans. La indústria alimentària, la producció dels aliments, s'ha unit al ritme frenètic de la nostra societat accelerant la preparació dels productes i alterant els hàbits en l'alimentació. Els cereals al matí, la pasta del dinar, el pa de les torrades a la nit... com estan processats tots els ingredients que contenen?
La marca de blat Khorasan Kamut s'ho pregunta i ho cuida. Valora els nivells nutricionals dels seus productes, la qualitat en l'alimentació, el sabor i la sostenibilitat. Vol ser un blat especial que aporti un valor afegit als cereals, a la pasta i al pa del nostre dia a dia.
Khorasan Kamut és un blat antic que es conrea en terres d'entre Amèrica del Nord i el Canadà, que tenen les propietats necessàries perquè aquest cereal mil·lenari mantingui els beneficis que el caracteritzen: la capacitat antioxidant, la fàcil digestibilitat, la tolerància al producte per part dels consumidors hipoal·lergogen... Aquesta espècie de blat s'elabora de manera ecològica, tradicional i no està hibriditzat ni modificat genèticament.
Una llarga llista de botigues biològiques i supermercats ecològics posen a la venda els productes que contenen kamut: farina, pa, pasta, cereals, pizzes, galetes, postres i begudes. Amb aquests podeu fer les receptes de sempre i, sense necessitat de modificar el menú, tindreu una base alimentària saludable.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia