CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
INICI
>
ACTUALITAT
>
L’ESCAVI, Can Feixes, Gabriel Giró i Cristina Jolonch, Premis Tastavins 2014
L’ESCAVI, Can Feixes, Gabriel Giró i Cristina Jolonch, Premis Tastavins 2014
Els guardons s’entregaran el pròxim 17 de febrer al celler Vallformosa
Celler Can Feixes, un dels guardonats
L’Acadèmia Tastavins celebra el pròxim 17 de febrer el sopar capitular on s’entregaran els guardons dels Premis Tastavins 2014, uns guardons que s’entreguen anualment en reconeixement de la tasca realitzada per persones, empreses o entitats del món del vi.
Els premiats
En aquesta edició, el premi a la millor iniciativa vitivinícola 2014 ha estat per a l’ESCAVI (Escola Superior del Cava i el Vi), que en breu serà una realitat. Segons Joan Tarrada, president de Tastavins, comptar amb una institució d’aquest tipus suposa un valor afegit per al territori, a més de cobrir una mancança històrica a nivell formatiu. Gabriel Giró, avalat per una llarga trajectòria treballant les vinyes del Penedès i implicat en tot tipus d’entitats relacionades amb el vi i el cava, és el guardonat en l’apartat de viticultura, reconeixement que l’Acadèmia Tastavins any rere any vol estendre a tots aquells que treballen les vinyes del Penedès. El guardó per al celler de l’any premia el petit celler històric de Can Feixes, i l’últim dels premis, en matèria de comunicació, serà recollit per la periodista gastronòmica Cristina Jolonch, guanyadora del Premi Nacional de Gastronomia 2008 i Premi Nacional de Gastronomia de Catalunya 2010.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia