CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
INICI
>
ACTUALITAT
>
L’escudella, el fricandó i els canelons, finalistes de la campanya #millorplatcatalà
L’escudella, el fricandó i els canelons, finalistes de la campanya #millorplatcatalà
El plat guanyador s’anunciarà dilluns en el transcurs de la festa de presentació del llibre ‘Un any a la cuina amb els millors xefs’
Ha estat una batalla renyida: xató, bacallà, canelons, pa amb tomàquet, fricandó... El passat dia 13 vam començar la campanya 'El millor plat català' i, des de llavors, el Facebook i el Twitter de Cuina.cat s’han convertit en una passarel·la d’àpats, productes i receptes de la gastronomia catalana. Durant nou dies, prop de 150 usuaris ens han dit quin és el seu plat preferit (alguns, fins i tot, ens n’han dit més d’un, atesa la dificultat de la tria), uns missatges que hem publicat al mur de Cuina.cat #millorplatcatalà. Ara només queda saber el plat guanyador, que serà escollit el pròxim dilluns, 25 de novembre, durant la festa de presentació d''Un any a la cuina amb els millors xefs. Receptes amb els nostres grans productes', el llibre amb què la nostra revista celebra els 150 números i que, a partir de dilluns vinent i fins al 6 de desembre, es vendrà al quiosc juntament amb el diari 'Ara'.
La festa, en directe a Cuina.cat
Durant la celebració, que tindrà lloc a la Fàbrica Moritz de Barcelona a partir de les 19 h, tres col·laboradors de la revista i reconeguts erudits culinaris -Pep Nogué, Salvador Garcia-Arbós i Francesc Murgadas- seran els encarregats de defensar un d’aquests tres plats. La recepta que correspondrà a cada expert s’escollirà per sorteig, en viu, davant de tot el públic. Durant l’acte, els assistents hauran de votar quin dels tres finalistes prefereixen i, cap al final, es revelarà quin de tots ha quedat guanyador.
Perquè no us ho perdeu, retransmetrem la festa en directe al nostre web perquè pugueu veure en directe quin plat de tots els esmentats es converteix en el millor de la cuina catalana.
En vols més?
Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia