El forn artesà barceloní ret un homenatge particular al llibre i a la pel·lícula
Pa Negre de L'Obrador del Molí
La versió actualitzada del ‘pa de la postguerra’ és sana i saborosa, i deixa enrere el producte de poca qualitat que dóna nom a la novel·la d’Emili Teixidor convertida en pel·lícula per Agustí Villaronga.
El forn barceloní s’ha inspirat en el procés tradicional de farines mòltes a la pedra per elaborar un pa ovalat de gran format a base de farina de blat de primera qualitat, blat trinxat i malta, de color fosc i sabor intens.
El ‘pa negre’ de L’Obrador del Molí es ven a pes, com es feia antany, i es presenta en dos formats: 1.700 grams i 800 grams, aproximadament.
La nova creació gastronòmica se suma als sabors tradicionals que ha recuperat l’establiment, com el pa de coca, el llonguet, el ‘xusco’ o la coca de recapte, entre altres.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia