Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

L’Obrador del Molí actualitza el ‘pa negre’

El forn artesà barceloní ret un homenatge particular al llibre i a la pel·lícula

Pa Negre de L'Obrador del Molí

Pa Negre de L'Obrador del Molí

La versió actualitzada del ‘pa de la postguerra’ és sana i saborosa, i deixa enrere el producte de poca qualitat que dóna nom a la novel·la d’Emili Teixidor convertida en pel·lícula per Agustí Villaronga.

El forn barceloní s’ha inspirat en el procés tradicional de farines mòltes a la pedra per elaborar un pa ovalat de gran format a base de farina de blat de primera qualitat, blat trinxat i malta, de color fosc i sabor intens.

El ‘pa negre’ de L’Obrador del Molí es ven a pes, com es feia antany, i es presenta en dos formats: 1.700 grams i 800 grams, aproximadament.

La nova creació gastronòmica se suma als sabors tradicionals que ha recuperat l’establiment, com el pa de coca, el llonguet, el ‘xusco’ o la coca de recapte, entre altres.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: