Els xefs Romain Fornell i Michel Sarran s’uneixen per recrear la cuina dels seus orígens
CaféEmma
Un restaurant diferent a Barcelona, que recupera l’estil ‘bistrot’ francès i que combina la cuina local amb els gustos francesos. Aquest és el resultat d’ajuntar dos xefs internacionals en un mateix projecte.
El nou establiment, que porta per nom Café Emma, ha estat pensat com un espai on la gent pugui assaborir la cuina francesa de sempre a preus assequibles. Lluny de la cuina d’autor que tots dos ofereixen als seus restaurants, en aquest cas els xefs elaboren plats més senzills que reivindiquen la connexió amb els seus orígens.
Uns macarrons de llamàntol amb formatge comté, un tàrtar de bou o l’oferta de formatges són algunes de les propostes que Romain Fornell i Michel Sarran ens porten per degustar aromes franceses.
Per complementar la seva cuina, no hi podia faltar un espai creat per relaxar-se i gaudir de les sensacions. El resultat ha estat un local de 350 m² que es divideix en tres espais: terrassa, bar i menjador.
La calidesa i la proximitat caracteritzen aquest nou restaurant fruit de l’experiència de Romain Fornell i Michel Sarran.