Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La gastronomia de fa 300 anys, en un llibre

El receptari recull elaboracions de l’època adaptades als ingredients i les tècniques actuals

Portada del llibre La cuina del 1714

Portada del llibre La cuina del 1714

Com era la gastronomia catalana de fa 300 anys? Gràcies al llibre ‘La cuina del 1714’ no només la podrem conèixer, sinó que també podrem elaborar als fogons de la nostra moderna cuina els plats més singulars de fa tres segles.

El llibre, que surt a la venda el 17 de setembre, us ofereix una recreació de les receptes del 1714 adaptades als ingredients i les tècniques actuals, gràcies a la feina de cuiners de renom com Sergi de Meià i Benvingut Aligué, entre d’altres. L’obra, que parteix d’una acurada recerca històrica, adjunta les transcripcions de les receptes originals amb el llenguatge de l’època, i ens explica les variacions més habituals en la seva elaboració segons els gustos del moment i els estrats socials.

Ruta 1714
A més, aquest llibre s’emmarca en la Ruta 1714, una iniciativa per divulgar els múltiples escenaris catalans de la guerra de Successió i la cultura popular de l’època. El receptari va resseguint aquells mateixos indrets, els paisatges i els costums que donaven un caràcter propi a la cuina de cada racó.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: