Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La millor llonganissa artesana del país la fan a Manlleu

El producte de Carnisseria Molist guanya el primer Concurs Nacional de Llonganissa

Llonganisses

Llonganisses

Aquest cap de setmana, Manlleu celebra la 25a edició de la fira gastronòmica Porc i Cervesa, on aquests dos productes protagonitzen tastos, activitats i demostracions per a tots els públics. També és l'ocasió per celebrar el sisè Dia CUINA, el dissabte 23, a la plaça de Fra Bernadí, on esperem que ens acompanyeu en les diverses activitats que hem preparat.

Aquell dia es lliuraran, a la tarda, els premis del concurs per triar la millor llonganissa catalana, a partir del veredicte que un jurat especialitzat ha emès aquest dilluns després de tastar-ne una vintena d'arreu del territori. La guanyadora del concurs ha estat la llonganissa de la Carnisseria Molist de Manlleu. El segon premi se l'ha endut la Carnisseria Xarcuteria Saborit, de Calldetenes, i també s'han atorgat mencions especials a les llonganisses elaborades per Ca la Isabel, de Moià; la Carnisseria Colom Vila, de Manlleu, i Embotits Vall del Ges, de Sant Pere de Torelló.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: