Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La Ratafia dels Raiers obté una medalla d’or a Brussel·les

Aconsegueix la màxima distinció al Concours Mondial de Bruxelles 2011

amos ratafia los raiers

amos ratafia los raiers

La Ratafia dels Raiers 125 aniversari, elaborada per l’empresa Licors Portet de la Pobla de Segur (Pallars Jussà) per commemorar l’efemèride, ha aconseguit la medalla d’or al Concours Mondial de Bruxelles 2011 (Vins & Spiritueux). Ha estat l’única medalla d’or per a un licor català, enguany.

La beguda es va concebre com un homenatge dels actuals propietaris de la companyia al seu pare i mestre ratafiaire, Joan Portet. Per elaborar-la van utilitzar aiguardents de vi envellits durant més de 50 anys en bótes de roure, i destil·lats i macerats de fruites, espècies, plantes i arrels obtinguts a les instal·lacions de l’empresa, com el macerat de nous verdes dels noguers de les poblacions pallareses de Sossís i Aransís de la collita de 2006. Un cop acabat el licor, es va deixar reposar durant 24 llunes en una bóta de fusta.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: