Els germans Roca, amb l’ajuda del xef Juan Pretel, han renovat la carta amb noves propostes gastronòmiques
La barra del xef Juan Pretel del restaurant Roca Moo
La barra del xef Juan Pretel, del restaurant gastronòmic Roca Moo, a l’hotel Omm, ha posat en marxa una novetat: l’opció de degustar un menú gastronòmic completament personalitzat i adaptat als gustos de tothom. Els comensals confeccionaran els menús amb els suggeriments i l’ajuda del xef Juan Pretel, que els assessorarà en tot moment. A més, al comensal se li donarà l’oportunitat de comptar amb el suport de la sommelier Audrey Doré, que establirà el millor maridatge per a cadascun dels plats que hagin escollit.
Un dels atractius de sopar a la barra del xef és la ubicació privilegiada per viure en directe i en primera persona la feina de l’equip de cuina de Roca Moo. El menú de degustació està format per dos entrants a escollir, un plat de peix i un de carn segons preferències, dues postres i un tast de formatges. El preu és de 90 € i hi ha l’opció del maridatge, que té un increment de 30 €.
Pel que fa a la carta del restaurant Roca Moo, es renova aquesta tardor, amb la supervisió dels tres germans Roca, del xef Juan Pretel i del seu equip de cuina. El treball final ha permès concebre una oferta gastronòmica basada en la combinació equilibrada de sabors i textures. Algunes de les noves creacions són el nyoqui de plàncton amb pesto marí, galtes de rap en el seu suquet amb tàperes i avellanes, el corder a baixa temperatura amb la seva llet torrada, cafè, mozzarella d’Idiazábal, i tot sobre l’olivo, gelat de praliné d’olives, pa de pessic d’arbequina i vainilla i olives.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia