L'oferta inlcou tallers per a adolescents i classes per aprendre a fer torrons
cookiteca
Ets adolescent i t’has quedat sol a casa? Necessites solucions ràpides per menjar bé i fàcilment? La revista CUINA i la Cookiteca proposen un taller adreçat als joves perquè aprenguin a preparar alguns plats bàsics, com risotto, sushi i pasta, així com a cuinar amb el wok. Els interessats es poden inscriure a algunes de les sessions o bé a totes quatre, que es faran a Barcelona i a Sant Cugat del Vallès. Els tallers es faran del 27 al 30 de desembre, en horari matinal (d’11 a 13 h) o de tarda-vespre (de 19 a 21 h). Però, si el que t’apassiona són els dolços més típics del Nadal, et proposem aprendre a fer-ne a casa, gràcies a Joan Baixas. El mestre pastisser ens ensenyarà a fer-ne de crema cremada, de trufat de xocolata i de praliné amb picades peculiars. Els alumnes s’enduran tres torrons cadascun, elaborats per ells mateixos. Es faran dos cursos, un el 14 de desembre (de 19 a 21 h), a la Cookiteca de Sant Cugat, i l’altre el 19 de desembre (de 17.30 a 19 h), a la de Sarrià.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia