Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Pelar alls en un tancar i obrir d’ulls

Un senzill truc per estalviar temps a la cuina

Hi ha cuines refinades i hi ha cuines més ‘de batalla’, però l’objectiu de qualsevol que es posi a cuinar és, sens dubte, aconseguir un resultat excel·lent amb un esforç relativament baix.

No és la primera vegada que us ensenyem vídeos amb trucs diferents per simplificar algunes de les tasques més feixugues dels cuiners. Avui, us mostrem com podeu pelar una cabeça d’alls sencera en menys de 10 segons. Reconeixem que la tècnica és una mica barroera, però el bon resultat és innegable. I creiem, de fet, que també és una molt bona manera de desfogar-se després d’un dia estressant.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: