L’impartirà el CETT d’octubre a maig, i aprofitarà les noves tecnologies per apropar el coneixement als professionals
Curs de Sommelier semipresencial
A partir del pròxim mes d’octubre s’impartirà el primer Curs de Sommelier semipresencial. L’ha posat en marxa el CETT-UB i està pensat per als professionals de la restauració que vulguin adquirir, ampliar o actualitzar coneixements d’una matèria que ha anat adquirint rellevància professional en els últims anys.
Es tracta d’una formació semipresencial de vuit mesos de durada que aprofitarà els avantatges de l’ensenyament en línia amb els de l’aprenentatge presencial. D’aquesta combinació sorgeix un dels punts forts del curs: la flexibilitat del programa. El curs s’ha estructurat per mòduls, per tal que cada alumne tingui el seu propi itinerari formatiu i pugui triar aquelles matèries que millor s’adaptin a les seves necessitats particulars.
Continguts molt variats
El curs, que té un preu de 2.665 €, augmentarà el coneixement en sommelieria de tots els participants, des dels orígens fins a l’elaboració i la tecnologia de servei del vi. Els continguts han estat realitzats per professors de l’Escola d’Hoteleria CETT i per professionals en actiu com el professor del CETT César Cánovas, escollit millor sommelier de 2011.
Possibilitat d’accedir a un segon curs
L’estructura en mòduls permet diferents nivells de seguiment i de certificació acadèmica. En cas de seguir i superar el curs en la seva totalitat (24 crèdits europeus), els alumnes obtindran el Certificat d’Extensió Universitària del CETT-UB, l’únic títol propi reconegut per la Universitat de Barcelona. Amb l’obtenció del títol, els alumnes podran accedir al segon any del Curs Superior de Sommelier presencial, que es realitza a les instal·lacions del CETT a Barcelona.
Els mòduls els imparteixen professors de l’Escola d’Hoteleria CETT i professionals de cada àmbit en actiu mitjançant la metodologia CETT eLearning, que compta amb una àmplia experiència en aquest sector.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia