El llibre ‘40 recetas para 40 semanas de embarazo’ recull elaboracions de 19 xefs de gran prestigi
Portada del llibre '40 recetas para 40 semanas de embarazo'
Sovint no donem a la nostra dieta la importància que té. Durant l’embaràs, més que mai, menjar adequadament és crucial per a la salut del bebè. Però això no sempre és fàcil. Corren molts rumors i falses afirmacions que sovint no sabem si creure o no. Per facilitar la feina a les futures mares, la fundació Fetal Medicine Barcelona ha publicat ‘40 recetas para 40 semanas de embarazo’, que reuneix receptes ideals per gaudir durant els nou mesos de gestació.
Elaborades pels 19 xefs més premiats de la gastronomia espanyola, com Joan Roca, Nandu Jubany, Carme Ruscalleda o Albert Adrià, i en col·laboració amb els especialistes en salut maternofetal de l’equip de recerca fetal i D, les 40 receptes compleixen amb les necessitats nutricionals de la mare i el bebè durant la gestació. Metges i nutricionistes revelen els beneficis de cada ingredient i ens donen les claus per seguir una bona alimentació en una de les etapes més rellevants de la vida. Perquè, com diuen, “la salut comença abans de néixer”.
El llibre, amb pròleg d’Eduard Gratacós, reconegut especialista en medicina fetal, es pot comprar a través del web d’Inatal, a un preu de 9,90 €.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia