La iniciativa torna a tenir el vi Ànima de Raimat com a protagonista dels àpats amb les millors propostes gastronòmiques
Iniciativa 'Converses a la carta'
El vi més famós del celler Raimat, Ànima de Raimat, ha tornat a posar en marxa la ruta ‘Converses a la carta’ gràcies a l’èxit de la primera edició, que va tenir lloc a la primavera passada. És una innovadora proposta per apropar als consumidors la cultura del vi i convidar-los a gaudir d’un bon maridatge amb la millor gastronomia del país.
De l’1 de novembre a finals de mes, 99 dels principals restaurants de Catalunya oferiran menús a preus assequibles per gaudir d’un moment únic mitjançant un divertit joc. L’objectiu és recuperar la forma més habitual i antiga de comunicació: la conversa.
El vi Ànima de Raimat s’ha convertit en un accelerador de converses i una forma de millorar els sabors dels moments. La peculiaritat del vi rau en el seu estil organolèptic, que s’adapta a les noves tendències de consum: vins més afruitats i amb personalitat i potència. N’hi ha de dos tipus: el negre, que és modern i fresc i amb moltes notes de fruita i xocolata, i el blanc, fresc, amable i amb molta intensitat de fruita i d’aromes.
Restaurants participants
Els espais gastronòmics participants estan repartits per tot Catalunya: 36 a Barcelona, 23 a Lleida, 19 a Girona i 21 a Tarragona. Tots ells oferiran un menú fet a partir d’una revisió de la cuina tradicional per definir l’esperit del vi amb un menjar exclusiu i amb molt bona companyia.
A Barcelona
Mirador de Sant Just Follia, Rad Café, Can Pau Torrents, ‘The Room Service’, La Burg, Leku, Bar Treze, Can Xurrades, La Barra, Kuo, l’Oliva, Bardot, Semproniana, 2254 Barcelona, El Filete Ruso, Can Joan, Can Boneta, Los Caracoles, Can Culleretes, Reñé Café, Tossa, l’Àpat, Barraca, La Barra de Sant Cugat, Qgat, Can Rafel, Barracuda, Cal Matias, Cal Pere del Maset, Ticus, Can Jaume, Collsacreu, Cal Miliu, Arka i L’Auró.
A Lleida
Celler de l’Artista, Restaurant 2007, Petit Xiroi, Ca l’Amador, Torrent, Cal Xirricló, La Huerta, Braseria Llobregat, Brasería Isidro, Magic Rock, La Fusta, Celler de l’Artista, Xalet Suís, Restaurant La Ribera, Petit Català, Carballeira, Cal Molí, Casa Ester, Mas del Txep, Racó del Fartet, La Tabola Restaurant, Malena i Villa Maria Restaurant.
A Girona
Verdolet, El Cabrit, El Racó d’en Pep, Solana del Ter, L’Argadà, Cúrcuma, Indigo Restaurant & Lounge, Le Bistrot, Reccapolis, Cal Sastre, La Banyeta, Río de Oro, El Moll de Palamós, Maria de Cadaqués, La Vil·la de Corçà, Pont Vell, Ibèric, Pa i Raïm i l’Estany.
A Tarragona
La Barca de Ca l’Ardet, Masia del Pla, Cervelló, Ca Vidal, Vadegust, Balandra, Mas Folch, Masia del Cadet, Dos G, Vora, Acuamar, Montserrat, Casa allau, Casa Nuri, Lo Mas de Nuri, Perales, Casa Montero, Cal Faiges, Varadero, Miami Can Pons i Tancat de Codorniu.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia