Barcelona és una ciutat amb una gran tradició culinària. Molts restaurants s'han convertit en mítics i han donat prestigi a la ciutat, com Can Ros, Casa Leopoldo, el Turia o les ja desaparegudes guinguetes de la Barceloneta. El nou cicle de sopars al restaurant Norai del Museu Marítim té com a objectiu redescobrir la història d'aquests establiments i recuperar alguns dels plats més emblemàtics –molts, d'essència marinera– que han perdurat en la nostra memòria gustativa.
Amb el títol Els mítics de Barcelona. Sopars de peix, el proper sopar se celebrarà el dijous 20 de juny.
- Dijous, 20 de juny: Casa Leopoldo
- Dijous, 25 de juliol: El Turia
Els sopars, a més, aniran maridats amb vins de Família Torres triats especialment per acompanyar els plats que cuinarà l'equip del Norai, amb la col·laboració dels xefs convidats d'aquests restaurants.
Amb reserva prèvia
El cicle de sopars Els mítics de Barcelona. Sopars de peix se celebra al restaurant Norai, del Museu Marítim de Barcelona. Per participar-hi, cal reservar prèviament trucant al telèfon 666 919 998 o escrivint un correu a reserves@norai.org.
Els sopars tenen un preu de 35 € i començaran a les 20.45 h. Inclouen un aperitiu, un plat principal, postres, vi de Família Torres i cafè.