Spoonik Restaurant obre les portes a Barcelona <br />
<br />
La inauguració va reunir personalitats de la gastronomia, la política i la moda
Restaurant SPOONIK
El restaurant Spoonik es va presentar en societat el passat divendres 20 de novembre a Barcelona, al carrer Bertran, 28. Spoonik és un projecte impulsat pels xefs Jon Giraldo i Jaime Lieberman on es fusiona l’alta gastronomia amb l’art d’avantguarda. Han creat un restaurant que combina les tradicions colombianes, mexicanes i mediterrànies, una gran oportunitat perquè ambdós xefs facin gala del seu talent culinari i creatiu.
A la inauguració hi van assistir més de 300 persones, entre les quals van destacar els cònsols Diana de Celis i Fidel Herrera, de Colòmbia i Mèxic, respectivament, països d’origen dels dos xefs. A més, com a representant de l’Ajuntament de Barcelona hi va assistir Josep Maria Marqués, director executiu de Promoció, i també Roger Pallarols, director general del Gremi de Restauració de Barcelona; Verònica Rodríguez, directora de Màrqueting de Turisme Barcelona, i Joan Juvé, del Celler Juvé & Camps.
El xef Lieberman és un destacat fotògraf i un entès en moda, i per això van acudir a la cita el dissenyador de moda Edgar Carrascal, que ha confeccionat els uniformes de l’equip, i les dissenyadores Núria Sardà, Belén Larruy i Roser Marcé. I també els estilistes Fermín & Gilles, el fotògraf Sergi Jasanada i bona part de la família Gratacós, Gloria Casacuberta, Carmen del Castillo i el CEO de la companyia, Antonio Gratacós.
Els assistents a la inauguració han pogut degustar un aperitiu de la cuina de Spoonik mentre gaudien de balls tradicionals i mariachis al més pur estil mexicà. Els dos xefs van decidir fer realitat el projecte per oferir als comensals un menú diferent, suggeridor i creatiu on es fusiona l’estètica amb el sabor i les textures.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia