Era un dels projectes de Santi Santamaria, sota la cúpula de l’hotel Hesperia Tower
evo hesperia tower
“Per decisió unilateral del grup Hesperia, el restaurant ha tancat les portes malgrat les accions que s’hi han dut a terme darrerament per augmentar-ne l’ocupació.” D’aquesta manera ha justificat la família del xef de Sant Celoni el tancament del restaurant Evo, situat al capdamunt de l’hotel Hesperia Tower de l’Hospitalet de Llobregat, un dels projectes de Santi Santamaria. A partir d’ara l’espai mantindrà el nom, perquè pertany al grup hoteler, però oferirà una carta menys sofisticada.
La família del cuiner ha conegut la decisió per la premsa i malgrat que lamenta el fet, Regina Santamaria, Xavier Pellicer i la resta de l’equip del restaurant Can Fabes “segueixen units amb el gran projecte que tenen entre mans: Can Fabes i la seva nova etapa, el llançament de Mil Fabes Catering i la tasca amb la Santi Santamaria Fundació”.
Fa ben poques setmanes l’establiment de Sant Celoni va presentar el nou rumb de la cuina, més compromesa amb el producte de temporada i de proximitat que mai i fent gala de l’agricultura biodinàmica.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia