Una taquería popular que aporta l’esperit asteca al barri mariner de la Barceloneta. Els tacos, també vegans, s’elaboren amb productes de proximitat (peix, és clar!) i carn ecològica.
Més informació
La cuina del xef Joan Bagur excel·leix pel guacamole, però els tacos (de cap de llom, de cranc blau…) no es queden curts. Les tortillas de blat de moro les nixtamalitzen ells. Tota una garantia.
Més informació
Tacos de llengua, de barbacoa, de bistec amb formatge… Trieu-ne un i apreneu a menjar-vos-el amb el mural explicatiu de la paret.
Més informació
Alegreu-vos el cor amb una gran varietat de tacos, des de l’emblemàtic taco al pastor fins al del jefe (amb gambes). Trieu, canteu i ploreu, però d’alegria!
Més informació
Amb diferents locals a la ciutat, aquesta taquería recorda les parades de carrer de Mèxic. Els tacos són l’estrella de la carta i en podeu tastar amb farciments difetents.
Més informació
Els antojitos, tacos inclosos, són els protagonistes d’un restaurant on podeu combinar menjar i lectura. Un homenatge al menjar de carrer mexicà, a les salses i les tortillas.
Més informació
Una taquería al barri de Gràcia amb tacos elaborats amb ingredients frescos, locals i de temporada, i de nom suggeridor: Aguascalientes, Chiapas, Guadalajara, Yucatan, Tijuana…
Més informació
Restaurant de street food mexicà autèntic, on trobareu tacos diversos (arracherra, suadero, nopal, al pastor…) i, també, l’especial de la casa: el cucarito.
Més informació
Un restaurant de colors alegres i ambientació mexicana, on us recomanem que tasteu els tacos dorados, us sorprendran!
Més informació
Ambientat a l’estil d’un poble mexicà, en aquest local fusionen la cuina mexicana amb la catalana. Tasteu els cinc tacos de onda de filet de bou. Sucosos i saborosos.
Més informació
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: