Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

De l'11 al 27 d'octubre, Jornades del Romesco a Tarragona

Caçó amb romesco

Caçó amb romesco

De l'11 al 27 d'octubre, 16 restaurants de Tarragona serviran receptes tradicionals o innovadores que seran maridades amb vins de la varietat macabeu de diversos cellers de la DO Tarragona: Mas Vicenç, Mas Blanch i Vinícola de Nulles. Es tracta d'una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Romesco, en què participen Brisa, La Cucafera, El Pòsit, Casa Balcells, La Morada, El Llagut, Restaurant 4 Latas Tarragona, La Xarxa, El Trull 4 Brasas, Selvatic, Tarrako Conos, La Jarta, Pizzeria Insitu, Lola Bistro i L'Àncora Restaurant Marisqueria.

Enguany, també hi participa un restaurant convidat d'Altafulla, Les Bruixes de Burriac de l'Hotel Gran Claustre, amb l'objectiu d'estendre les jornades a altres municipis propers.

Els menús que oferiran els restaurants participants es podran consultar a la pàgina web https://aeht.es/jornades-gastronomiques/.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: