De l'11 al 27 d'octubre, 16 restaurants de Tarragona serviran receptes tradicionals o innovadores que seran maridades amb vins de la varietat macabeu de diversos cellers de la DO Tarragona: Mas Vicenç, Mas Blanch i Vinícola de Nulles. Es tracta d'una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Romesco, en què participen Brisa, La Cucafera, El Pòsit, Casa Balcells, La Morada, El Llagut, Restaurant 4 Latas Tarragona, La Xarxa, El Trull 4 Brasas, Selvatic, Tarrako Conos, La Jarta, Pizzeria Insitu, Lola Bistro i L'Àncora Restaurant Marisqueria.
Enguany, també hi participa un restaurant convidat d'Altafulla, Les Bruixes de Burriac de l'Hotel Gran Claustre, amb l'objectiu d'estendre les jornades a altres municipis propers.
Els menús que oferiran els restaurants participants es podran consultar a la pàgina web https://aeht.es/jornades-gastronomiques/.