Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

11 de setembre - 'Pop up' del SiNoFos a l'Insolent

El restaurant Insolent, del barri barceloní de Gràcia, rep el gironí SiNoFos en un 'pop up'

Una oportunitat per tastar la cuina del SiNoFos i de l'Insolent en un sol àpat

Una oportunitat per tastar la cuina del SiNoFos i de l'Insolent en un sol àpat Jordi Domènech

L'11 de setembre, en torn de dinar i de sopar, el restaurant gironí SiNoFos i el barceloní Insolent es reuneixen a Barcelona amb un menú especial preparat pels xefs dels dos locals.

Insolent és el projecte gastronòmic de quatre amics i socis amb trajectòria tant en cuines com en sales d'alta gastronomia: Javier Custodio i Pedro Huerta, a la sala, i Miquel Garcia i Julià Castelló, a la cuina. Un quartet que uneix en aquest restaurant tota l'experiència en restaurants com Disfrutar, El Celler de Can Roca o els projectes internacionals de Paco Pérez. Amants de la tradició, Garcia i Castelló a la cuina treballen plats de temporada, bressolant-se al ritme de la temporalitat dels ingredients, però també exposen tècnica i una gran sensibilitat en els emplatats i en els delicats sabors que ofereixen.

Popup Sinofos a l'Insolent

Per la seva banda, Marc Ramos, al capdavant del SiNoFos, milita també a la cuina que fa excel·lir la matèria primera i mostra el territori al plat. Concretament, el seu quilòmetre zero és el seu Blanes natal, on va començar la trajectòria professional amb Harry Wieding a Cal Mut: marisc i peix de Blanes i verdura de petit productor de Blanes. Fins i tot el nom li rendeix tribut, ja que el Si no fos és un banc de pedra, ubicat al port, on els veïns i veïnes de més edat filosofen, fan tertúlies i arreglen el món.

Un menú cuinat a foc lent

El menú preparat per al dia 11 de setembre consta d'un passi amb dos aperitius de l'Insolent (el seu xuixo farcit de carbonara i la torrada d'anxova amb mantega fumada) i tres entrants (verat amb ajoblanco, crema d'ametlla, emulsió d'oliva, camamil·la, all negre i raïm, de l'Insolent, i albergínia escalivada amb vinagre de mel, cacauets, herbes, o cabdell a la brasa amb mantega blanca, ous de salmó i anguila fumada, del SiNoFos).

Popup Sinofos a l'Insolent

L'àpat continua amb dos plats principals: pithivier amb guisat de parpatana de tonyina roja, salsa de taronja i cumquat (Insolent) i mitjana de vaca vella Leikan amb porros, mantega, soja i pebrot escalivat. Tanquen el menú de degustació dues postres: maracujà pie (SiNoFos) i el reconegut Galàctic de l'Insolent.

El preu de l'experiència de sis passis amb dues postres és de 65 € amb l'opció de gaudir dels plats del pop up amb un maridatge per 30 €, amb una selecció de vins catalans. Ja podeu reservar la vostra plaça a la web del restaurant.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: