La segona quinzena de novembre, torna 'Italia con Gusto', amb la quarta edició, i es referma així com una cita ineludible per gaudir de la gastronomia italiana a Barcelona. És una iniciativa de la Cambra de Comerç italiana de Barcelona, que amb el Consolat d'Itàlia, vol apropar la tradició del receptari regional italià als amants de la gastronomia d'Itàlia des d'un enfocament d'autenticitat, origen i pedagogia. En aquesta edició, la regió convidada és les Marques, reconeguda en els àmbits local i internacional com una de les regions productores de més excel·lència del país que, entre els seus productes més representatius, té l'oli, la tòfona, els embotits, els formatges o la pasta, per esmentar-ne alguns.
Quinze restaurants
En aquesta edició, hi participen 15 restaurants reconeguts per ser abanderats de la cuina regional de les seves ciutats d'origen, amb una proposta de plat tradicional acompanyat d'una copa de vi de la regió. El comensal que reservi en qualsevol dels 15 restaurants participants pot descobrir ingredients, elaboracions i sabors de les receptes regionals de les Marques que en alguns casos li poden resultar inèdits.
Els restaurants participants són: Xemei, Menudo Pau, Punta, Gravin, Can Sardi, Le Cucine Mandarosso, Raffaelli, Algrano Bistró, Casa Mestre, La Bottega, Ostaia, Galú, Bocca di Bonifacio, Sant Porcello i Cecconi's.
Els 15 locals ofereixen aquest combo de plat regional de les Marques amb una copa de vi de la regió, del 16 al 24 de novembre, per dinar o sopar indistintament. Només cal fer-ne la reserva prèvia als restaurants, d'acord amb els horaris d'obertura respectius.