Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

17 restaurants del Berguedà ofereixen la Cuina del Bolet fins al 24 de novembre

La restauració berguedana encapçalada per Hostaleria i Turisme del Berguedà es fa forta en una temporada de bolets generosa als boscos

La campanya s'allarga fins al 24 de novembre

La campanya s'allarga fins al 24 de novembre HiT

La restauració berguedana vol treure pit en una temporada de bolets que s'està vivint d'una manera generosa en comparació amb la mala tardor del 2023. Amb aquest potent missatge, disset restaurants d'Hostaleria i Turisme del Berguedà participen, fins al 24 de novembre, a la campanya de la Cuina del Bolet del Berguedà que impulsen l'Associació d'Hostaleria i Turisme del Berguedà i l'Agència de Desenvolupament del Berguedà.

Es tracta d'una nova oportunitat per descobrir, a taula, el producte estrella de la comarca: el bolet en una tardor que està sent fructífera. Tots els establiments ofereixen un menú diferent amb el bolet com a protagonista, des dels aperitius fins a les postres, amb l'objectiu de donar a conèixer diverses maneres d'elaborar-lo.

Presentació de la campanya

La campanya també comptarà amb la col·laboració de Caves i Vins Oriol Rosell i Abadal, que es consoliden com a patrocinadors de la iniciativa. Els restauradors participants oferiran vins i caves d'aquests cellers en els menús de la Cuina del Bolet.

Aquest 2024 participen a la Cuina del Bolet Ca l'Amagat i Niu Nou (Bagà); La Barana, La Cabana, i Hotel Estel (Berga); Hostal La Muntanya (Castellar de n'Hug); Els Roures i Restaurant Font Freda (Castellar del Riu); El Recó de l'Avi (Guardiola de Berguedà); Cal Majoral (L'Espunyola); Cal Marçal (Puig-reig); Susèn i Hostal Pedraforca (Saldes); Cal Candi (Vilada); El Forn (Gósol); La Candela (Gironella); Sant Cristòfol (Santa Maria de Merlès).

Sopar Cuina del Bolet

Els establiments, els menús, els dies que s'ofereixen, si cal fer reserva i tota la informació necessària es pot consultar al web www.cuinadelbolet.com.

Enguany, també ha tornat la ruta dels sopars maridats que cada dijous fa parada a un restaurant diferent amb un menú protagonitzat pels bolets i amb vins de la DO Pla de Bages.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 283

TRENQUEM ELS MENÚS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Joan Capilla

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: