Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Del 18 al 21 de juliol: Festival En Viu a Valls

Quatre nits per gaudir de bona música maridada amb vins de la DO Tarragona al claustre del convent del Carme

Valls

Valls

El 18 de juliol, i fins divendres 21, torna a Valls una nova edició del festival En Viu, quatre nits per gaudir de propostes musicals de diferents estils maridades amb vins de la DO Tarragona. El festival, que se celebra cada vespre a partir de les 22:00 h al claustre del convent del Carme, arrenca dimarts 18 amb l’acordionista Carles Belda i la seva proposta tradifolk al més pur estil caribeny.

Dimecres 19 serà el torn del jazz, amb el trio format per la cantant Marian Barahona, l’harmonista Will Galison i el guitarrista brasiler Frederico Vannini. A més de jazz, el trio farà ballar els assistents amb la seva proposta de pop i ritmes brasilers. Dijous 20, la música anirà a càrrec de l’artista Cris Juanico i el seu particular homenatge a Menorca, i divendres 21 serà el torn de la tarragonina Anna d’Ivori, que posarà el punt final a aquest cicle amb el seu nou treball, Ales de paper.

Els vins de la DO Tarragona seran els encarregats de maridar cada una de les jornades, amb una copa de benvinguda i un tast de vins el divendres, un maridatge de música i vi que servirà com a colofó per a aquesta edició.

En trobareu més informació a www.dotarragona.cat

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: