Descobrir, CUINA i Arrels enguany són mitjans col·laboradors del B-Travel, el gran esdeveniment del turisme a Barcelona, que se celebra del 28 al 30 de març al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona. Per això, hem preparat diverses activitats que no us podeu perdre!
ZONA B-DELICIOUS - CUINA
Durant els tres dies farem diversos tastos:
DIVENDRES 28 DE MARÇ
- 11 h - Degustació de mels Alemany
- 11.45 h - Presentació de les revistes CUINA (abril) i Arrels (primavera), amb els periodistes Josep Sucarrats i Judith Càlix
- 12.30 h - Tast de formatges Xerigots
DISSABTE 29 DE MARÇ
- 11 h - Degustació de salmó vermell salvatge d'Alaska (Alaska Seafood), amb el xef Jordi Esteve, del restaurant Nectari (Barcelona)
- 11.45 h - Tast Llopart (vins escumosos)
DIUMENGE 30 DE MARÇ
- 11.45 h - Tast Albet i Noya (vins)
SALA DE PREMSA i ZONA D'ACTIVITATS
DIVENDRES 28 DE MARÇ
- 16 h - Presentació del número d'abril de Descobrir, 'La Ruta del Cister', amb Joan Canela, president del Consell Comarcal de la Conca; Joan Capdevila, fotògraf del número, i Joan Morales, editor de Descobrir.
- 12 h i 17 h - 'Tips' per fer les millors fotos de paisatge amb Maria Rosa Vila, editora gràfica de Descobrir.
DISSABTE 29 I DIUMENGE 30 DE MARÇ
- 11 h i 17 h - Activitat infantil: dibuixa la teva portada i guanya.
ACONSEGUEIX LES TEVES ENTRADES GRATUÏTES
Per fer servir el codi per obtenir la teva entrada gratuïta a B-Travel, cal que accedeixis a aquest enllaç i segueixis aquests passos:
1. Fes clic a 'Compra la teva entrada'.
2. Introdueix el codi gratuït ABCUILBTR25 i clica a 'Validar codi'.
3. Completa les dades i descarrega't o imprimeix la teva entrada per accedir al saló.