Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Del 28 al 30 de març, B-Travel a Barcelona

'Cuina', 'Descobrir' i 'Arrels' som mitjans oficials de l'edició d'enguany i tenim a punt moltes activitats per a tota la família!

B-Travel, del 28 al 30 de març, a Barcelona

B-Travel, del 28 al 30 de març, a Barcelona

Descobrir, CUINA i Arrels enguany són mitjans col·laboradors del B-Travel, el gran esdeveniment del turisme a Barcelona, que se celebra del 28 al 30 de març al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona. Per això, hem preparat diverses activitats que no us podeu perdre!

ZONA B-DELICIOUS - CUINA

Durant els tres dies farem diversos tastos:

DIVENDRES 28 DE MARÇ

  • 11 h - Degustació de mels Alemany 
  • 11.45 h - Presentació de les revistes CUINA (abril) i Arrels (primavera), amb els periodistes Josep Sucarrats i Judith Càlix
  • 12.30 h - Tast de formatges Xerigots 

DISSABTE 29 DE MARÇ

  • 11 h - Degustació de salmó vermell salvatge d'Alaska (Alaska Seafood), amb el xef Jordi Esteve, del restaurant Nectari (Barcelona)
  • 11.45 h - Tast Llopart (vins escumosos)

DIUMENGE 30 DE MARÇ

  • 11.45 h - Tast Albet i Noya (vins)

 

SALA DE PREMSA i ZONA D'ACTIVITATS

DIVENDRES 28 DE MARÇ

  • 16 h - Presentació del número d'abril de Descobrir, 'La Ruta del Cister', amb Joan Canela, president del Consell Comarcal de la Conca; Joan Capdevila, fotògraf del número, i Joan Morales, editor de Descobrir.
  • 12 h i 17 h - 'Tips' per fer les millors fotos de paisatge amb Maria Rosa Vila, editora gràfica de Descobrir.

DISSABTE 29 I DIUMENGE 30 DE MARÇ

  • 11 h i 17 h - Activitat infantil: dibuixa la teva portada i guanya.


ACONSEGUEIX LES TEVES ENTRADES GRATUÏTES

Per fer servir el codi per obtenir la teva entrada gratuïta a B-Travel, cal que accedeixis a aquest enllaç i segueixis aquests passos:

1. Fes clic a 'Compra la teva entrada'.

2. Introdueix el codi gratuït ABCUILBTR25 i clica a 'Validar codi'.

3. Completa les dades i descarrega't o imprimeix la teva entrada per accedir al saló.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: