POL MARTÍN DE HARO
31/05/2021Com cada mes, us hem fet una tria de les receptes més interessants de la nostra revista, on trobareu des de purés fins a coques, postres i plats diversos amb llegums, tubercles i fruita que faran que tingueu més ganes que mai de posar-vos a cuinar.
Patates 'smashed'
Una recepta saludable, apta per a vegans, amb la qual descobrireu la potència d'espècies i herbes aromàtiques –com ara la farigola, el romaní, el pebre vermell, el curri i el comí– que faran de les patates aixafades al forn una combinació de sabors irresistible. Mireu que us quedin ben cruixents i daurades per la superfície. Podeu servir-les amb una salsa de formatge o una salsa de iogurt amb herbes a l'estil grec.
Puré de pèsols Anna Garcia Frigola
Aquest plat és un d'aquells que no té espera. Per tant, aviseu els comensals que, per una vegada, arribarà així que surti del foc. En aquest puré de pèsols, amb un lleuger sabor dolç dels llegums, hi incorporareu mantega amb filets d'anxoves i julivert. A més, l'explosió de l'ou escumat tret de l'olla serà espectacular, gràcies al color taronja del rovell, que contrastarà amb el color verd dels pèsols.
Pastís dels 20 anys de CUINA Becky Lawton
Els 20 anys de la revista CUINA es mereixien unes postres com aquestes. Gemma Clofent us proposa aquest pastís de números amb fruita variada, flors, gominoles i una cobertura de formatge ben cremós que impregnarà de sabor aquest pa de pessic, elaborat amb mantega, sucre, farina i la pela d'una llimona. Tota una crida a la rebosteria que vosaltres mateixos podreu preparar a casa per celebrar-ho amb nosaltres. Per molts anys!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: