CUINA.CAT
17/06/2019De carne y hueso
A les pàgines de 'La Vanguardia', la periodista Cristina Jolonch ha entrevistat desenes de xefs d'arreu del món. Aquest llibre és un recull d'aquestes entrevistes amb una visió de la gastronomia actual. Les fites del món culinari es resumeixen en aquestes pàgines, amb xerrades amb 40 personatges que han marcat el ritme de l'alta cuina a l'Estat espanyol, des de Ferran Adrià fins a Carme Ruscalleda.
Reinventando la pasta
La pasta és un aliment consumit des de fa centenars d'anys, i la seva trajectòria històrica indica que ha estat acompanyada amb tot tipus de salses i guarnicions. Hi ha moltes maneres de menjar pasta, i totes són boníssimes. En aquest llibre en trobareu algunes de molt originals.
Vegetariano flexible
Cada cop som més conscients dels nostres hàbits nutricionals, cosa que ha portat al naixement de moviments com el vegetarianisme o el veganisme. No obstant això, molts encara no donem aquest pas, malgrat que volem menjar més verdures i hortalisses. Si voleu menjar sa, amb predomini dels vegetals, però sense renunciar a la carn i al peix, aquest és el vostre llibre!
50 chefs que debes conocer para ser un buen foodie
El món de la gastronomia és immens, des de nous platets elegants que juguen amb el paladar fins a plats casolans reinventats que ens recorden temps passats. Diferents experiències que volem conèixer en la seva totalitat. Si voleu ser uns grans aficionats a la bona cuina i el bon menjar, aquí trobareu un recorregut per les carreres professionals de 50 xefs que heu de conèixer.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: