ADA PARELLADA
29/02/2024Per fer un plat saborós i saludable no cal complicar-se la vida, per això avui us portem quatre receptes amb remolatxa, bacallà, escalunyes i llimona, per fer un àpat variat i gustós que ens proposa la xef Ada Parellada. Un menú tot terreny per a tots els paladars, amb receptes senzilles i a l'abast de qualsevol cuina, que de ben segur us farà venir ganes de posar-vos el davantal.
Crema de remolatxa
La primera proposta és una recepta lleugera i senzilla, fresca i saludable, que alhora ens permet presentar un plat bonic i acolorit. La crema de remolatxa, amb un característic color vermell intens, és un primer plat ràpid i saborós ideal.
Llaminera de porc
La següent proposta és una recepta versàtil i gustosa, que es pot preparar tant per al segon plat com per compartir a taula. La llaminera amb escalunyes és un plat de carn de porc i verdura, semblant a la ceba, que podem tenir llest en poc més de mitja hora de manera senzilla.
Mandonguilles de bacallà
Per al segon plat, si preferim un plat de peix en comptes de carn, podem preparar unes mandonguilles de bacallà, una manera original i fàcil de presentar el bacallà que podem acompanyar amb un sofregit de ceba i tomàquet. Igual que la llaminera, les mandonguilles també les podem preparar com a segon plat o per compartir.
Pastís gelat de llimona
Per acabar, l'última proposta de la xef Ada Parellada és un pastís gelat de llimona i melmelada de maduixa ideal per tancar un àpat de 10. Un pastís senzill i divertit per marxar amb un bon sabor de boca.
En vols més?
Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: