Amb l'arribada del bon temps i les vacances, que cada cop són més a prop, us proposem cinc restaurants de la Costa Brava on aquest estiu podreu degustar arrossos extraordinaris. Esteu a punt?
Toc al Mar
Si sou amants dels arrossos socarrats, us recomanem visitar Toc al Mar. Aquest restaurant ubicat a la cala d'Aiguablava a Begur us deixarà molt bon sabor de boca amb els seus arrossos socarrats intensos i, sobretot, boníssims.
Sol Blanc
A Sol Blanc s'ofereixen fins a sis varietats diferents d'arròs: Bahia, Bomba, Carnaroli, Akita Komachi, Nembo i Koshihikari, els quals cadascun d'ells es cuinen de manera diferent, en format paella, cassola, papillota, farina, ingredient o cruixent/snack. La gastronomia de Sol Blanc ofereix l'anomenat 'arròs brutal', descrit com un arròs salvatge i animal.
La Selvatana
Aquest restaurant destaca per oferir un menú especial amb el seu plat estrella: arròs a la marinera, només de peix i marisc. A més, aquest menú mira per la butxaca dels comensals tenint sempre present la qualitat.
Es Blanc
Si el que busqueu és un restaurant polifacètic, que també sigui una cafeteria de dia o un bar de copes o una cocteleria a la nit, aquest és el vostre local ideal. El restaurant està ubicat a peu de platja i ofereix un arròs amb llamàntol deliciós.
Far Nomo
Per acabar, i no menys fantàstic que els altres, us proposem el restaurant Far Nomo. Un indret on podreu tastar la cara més exòtica de la nostra paella. En destaca l'arròs fregit amb espardenyes de la Costa Brava, ceps i trompetes de la mort.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: