CUINA.CAT
14/08/2024L'estiu és època de descansar i de gaudir del que més ens agrada, i què hi ha millor que un bon aperitiu en una terrassa amb unes tapes i un vermut. Avui us portem quatre receptes perquè prepareu els millors entrants amb unes tapes per llepar-se'n els dits, algunes de clàssiques i unes altres de més innovadores.
Calamars a la romana
Una de les tapes per excel·lència de l'estiu: arrebossat, fregit i acompanyat de la seva maionesa feta de tinta. Una delícia que agrada a tothom i que podem preparar a casa d'una manera ràpida i senzilla. És difícil trobar un lloc on no puguem menjar calamar, són el caprici preferit de qui busca un entrant assequible.
Envinagrat
Es poden menjar durant tot l'any i els podem preparar amb les verdures que més ens agradin. Els envinagrats són una aposta segura per completar un vermut excel·lent, una recepta molt fàcil de preparar i que podem deixar al fons de l'armari per treure'ls a lluir quan l'ocasió ho requereixi.
Musclos
Un cebiche sempre ve de gust a l'estiu, però si el fem de musclos elevem al següent nivell el concepte d'aperitiu. Estem acostumats a servir-los sols, ja sigui amb closca o no, però sense més ingredients. Amb aquesta recepta podreu treure tot el potencial als musclos i sorprendre amics i familiars amb un plat deliciós.
Patates braves
Per acabar, però no per això menys important, la tapa de les tapes, la reina de les terrasses i l'aperitiu estrella de qualsevol bar: les patates braves. N'hi ha de mil formes i mides diferents, de picants, amb alliolis, maioneses o salses diverses. Tothom les ha provat, però segur que no n'heu fet mai a casa. Prepareu-les i gaudiu de les millors braves del món. Bon profit!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: