Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Del 6 al 9 de novembre, Rec.0 a Igualada

La 27a edició té a punt una variada oferta gastronòmica que inclou 41 food trucks i 'pop-up' restaurants

Enguany, el Rec.0 celebra el 15è aniversari

Enguany, el Rec.0 celebra el 15è aniversari

Del 6 al 9 de novembre, Igualada acollirà una nova edició del Rec.0, que aquest any celebra el seu 15è aniversari. El barri del Rec es transformarà en un gran circuit de moda urbana, amb 60 antigues fàbriques de pells adobades convertides en pop-up stores, on més d'un centenar de marques, des de grans firmes fins a dissenyadors emergents, oferiran vendes especials d'estocs.

El festival comptarà amb 41 punts de restauració distribuïts per tot el circuit, amb food trucks i pop-up restaurants repartits en sis grans zones gastronòmiques. Aquestes zones oferiran l'oportunitat de fer una pausa i gaudir d'una àmplia varietat de menjar de carrer, amb opcions per a tots els gustos i els estils, incloent-hi cuina catalana, bretona, italiana, veneçolana, libanesa i tailandesa, així com propostes vegetarianes, veganes i sense gluten.

Rec.0

Aquesta edició, el festival presenta noves propostes culinàries, com La Racletterie, amb formatge raclette i entrepans gurmet, i VanCöök, que ofereix cuina a baixa temperatura i de fusió. També es podran tastar les focaccies farcides d'embotits i formatges italians de Focaterie Fette, el nou pop-up restaurant Latelier amb tapes de qualitat al Pati Vila i una opció 100% sense gluten amb La Prenda Foodtruck. A més, Inda Kalma on the road oferirà cuina de diverses cultures amb productes ecològics de proximitat. Destaca també el retorn de les hamburgueses gurmet de Fileteando.

L'oferta gastronòmica del festival és variada i de gran qualitat, basada en una cuina propera que aposta per productes frescos provinents d'economia social i responsable. El Rec.0 compta amb més de vint food trucks, que inclouen diverses propostes vegetarianes i veganes, i un total de deu food trucks amb opcions sense gluten aptes per a celíacs, com Les Creps Bretones, Sabor a Pirineu, La Prenda Foodtruck, La Llorona i La fàbrica del taco, entre d'altres.

Rec.0

A més de la variada oferta culinària, el Rec.0 disposarà de la barra de mixers de Fever-Tree, on es podran degustar diferents combinats de la marca, i s'oferiran dos tallers gratuïts de gintònics. També hi serà present, com a novetat, la beguda Mà de Sant, el refresc tranquil d'infusió de menta i farigola amb un punt dolç de mel Alemany, que es podrà degustar al festival. Una vegada més hi haurà l'espai Pla de Morei, un petit i reconegut celler de vi ecològic de Capellades (Anoia), que oferirà dues cates de vins gratuïtes. Com és habitual, el patrocinador oficial del Rec.0, Estrella Damm, disposarà d'un pati propi amb escenari de concerts i dues barres de begudes.

L'oferta gastronòmica completa del festival es pot trobar a la web www.rec0.com/rec-street-food/.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: