GastroPirineus, el primer i únic esdeveniment gastronòmic dedicat a la cuina de muntanya, torna per celebrar el seu desè aniversari. El dilluns 7 i el dimarts 8 d'abril, l'estació d'esquí de la Molina acull aquesta nova edició amb cuineres i cuiners de tot el territori, com Carme Ruscalleda, Eduard Xatruch, els germans Torres o Fina Puigdevall, entre molts d'altres.
Emmarcada com una de les accions de Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025, la jornada té per objectiu donar visibilitat a cuiners, col·lectius, escoles de formació, productors i elaboradors del Pirineu. De fet, enguany l'edició donarà especial protagonisme a aquestes entitats pirinenques per tal de reforçar la identitat culinària de la zona.
A més, el xef Joan Roca impartirà una sessió magistral de cuina en directe i és l'encarregat de tancar les dues jornades, que prometen estar carregades d'emoció, d'elaboracions ancestrals i de producte de qualitat.
Podeu trobar-ne tota la informació a la web de Gastro Events.