Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El 7 i el 8 d'abril, GastroPirineus a la Molina

La 10a edició de les jornades gastronòmiques s'emmarca dins les accions de Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025

Plat elaborat a les jornades del GastroPirineus

Plat elaborat a les jornades del GastroPirineus

GastroPirineus, el primer i únic esdeveniment gastronòmic dedicat a la cuina de muntanya, torna per celebrar el seu desè aniversari. El dilluns 7 i el dimarts 8 d'abril, l'estació d'esquí de la Molina acull aquesta nova edició amb cuineres i cuiners de tot el territori, com Carme Ruscalleda, Eduard Xatruch, els germans Torres o Fina Puigdevall, entre molts d'altres.

Emmarcada com una de les accions de Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025, la jornada té per objectiu donar visibilitat a cuiners, col·lectius, escoles de formació, productors i elaboradors del Pirineu. De fet, enguany l'edició donarà especial protagonisme a aquestes entitats pirinenques per tal de reforçar la identitat culinària de la zona.

A més, el xef Joan Roca impartirà una sessió magistral de cuina en directe i és l'encarregat de tancar les dues jornades, que prometen estar carregades d'emoció, d'elaboracions ancestrals i de producte de qualitat.

Podeu trobar-ne tota la informació a la web de Gastro Events.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: