Arriba una nova edició de l’afterwork Ferments!, la cinquena edició d’un festival que vestirà l’edifici modernista de la Casa de les Punxes de Barcelona amb una comunitat d’artesans locals de ferments que presentaran la seva oferta gastronòmica al públic més foodie de la ciutat. La trobada tindrà lloc el dijous 8 de juny al terrat de la Casa de les Punxes i, coincidint amb el dia de Corpus, serà l’oda a una festivitat que durant segles va ser considerada l’autèntica festa major de Barcelona.
Aquesta nova edició serà la primera lliure de residus, gràcies a la col·laboració amb Bumerang, un projecte d’envasos retornables que té per objectiu l'eliminació dels envasos d’un sol ús. Seguint amb la línia de la sostenibilitat, part de la verdura cuinada pels xefs de l’esdeveniment serà cedida per TALKUAL, un projecte que dona una segona vida a la fruita i la verdura que per motius estètics ha estat descartada pel mercat convencional.
Degustacions, mercat i música en directe
Tornen els kimcheeses, o biquinis de kimchi i formatge, de Microoganismes.org! També es podran degustar les focaccies de Coush Armó, un projecte de pa de massa mare que s’ha instal·lat a la ciutat, i es podrà gaudir dels gelats artesans amb sabors fermentats de DelaCrem. Tot plegat, acompanyat dels vins naturals seleccionats pel local 035 BAR i les kombutxes de Bioma Kombucha. Tots els productors que configuren l’oferta gastronòmica hi seran presents i vendran el seu producte perquè els assistents puguin repetir l’afterwork a casa seva: ferments, formatges vegans i rebosteria d’Herbivore, els pans de massa mare de Coush Armó, les salses picants d’Onima, els formatges de cabra d’Alpines Les Feixes i els vinagres de kombutxa de Fermentum.
La música també hi serà present gràcies a la discjòquei Lucía Luce Lucirá, que dinamitzarà la tarda amb la seva sessió. L'horari de l’afterwork serà de 18.00 h a 21.30 h al terrat de la Casa de les Punxes de Barcelona i l’entrada tindrà un preu de 3 €.
Podeu incriure-us-hi a través d’aquest enllaç.