CUINA.CAT
22/11/2018Pescaturisme
Pescar és una feina tan dura com apassionant i, si teniu curiositat per descobrir-la, esteu de sort, perquè a Cambrils podreu fer-ho gràcies a Pescaturisme, una proposta que us convida a conèixer de primera mà com és la vida dels pescadors. Les diverses activitats inclouen sortides en barca, petites i d’arrossegament, i àpats amb peix acabat de pescar. Algunes sortides només es fan a l’estiu i d’altres s’organitzen tot l’any.
Més informació
Mercat de la Vila
Fruita i verdura, peix i marisc, pa i pasta, carn, pollastre, xarcuteria, equí, pesca salada, lactis i formatges, precuinats, productes a granel: espècies, llegums, fruita seca… L’oferta del mercat municipal de Cambrils no us l’acabareu i podreu comprar-hi els millors productes frescos per cuinar els vostres plats preferits. A més, els dimecres al matí, podreu recórrer el centenar de parades del mercat ambulant, amb una oferta de proximitat directament dels productors.
Més informació
Museu Agrícola
La nau principal de l’antic celler cooperatiu de Cambrils, un edifici de principis del segle XX, està dedicada a mostrar, en el seu context, el procés d’elaboració del vi i de l’oli. Al llarg del recorregut, es mostren cups, premses, molins, tines, bótes i bocois per a l’emmagatzematge i el transport, així com altres estris i maquinària que intervenen en el procés productiu de l’oli i del vi.
Més informació
El Rincón de Diego
Des del 2005, Diego Campos té una estrella Michelin, i des del 2010, té el restaurant a tocar del port de Cambrils. Si us hi acosteu, podreu triar un dels
tres menús que ofereix: el gastronòmic (49 euros), el menú Rincón de Diego (47 euros) i el menú de degustació (79 euros), tots elaborats amb productes frescos de primera qualitat i amb l’estil personal del cuiner.
Més informació
Can Bosch
Des del 1969, la família Bosch, ara amb la tercera generació, està al capdavant d’aquest restaurant que ha obtingut el reconeixement de la crítica amb una estrella Michelin. A la cuina, Joan Bosch ha sabut combinar el respecte a la tradició de la cuina marinera de sempre amb els nous corrents culinaris que han anat obrint-se pas darrerament.
Més informació
Agrobotiga de la Cooperativa Agrícola de Cambrils
L’oli i les hortalisses són els productes estrella de la Cooperativa de Cambrils, tot i que no són els únics, i formen part de l’oferta que trobareu a les agrobotigues que té en tres espais de Cambrils i dels municipis propers. Hi podreu comprar productes frescos amb la garantia que s’han conreat, collit i produït amb l’aval d’aquesta entitat, creada el 1902.
Més informació
Licors Morell
Des de fa més de cinquanta anys, els cambrilencs saben que en aquest establiment trobaran tota mena de vins i de licors procedents d’arreu del món. És tota una institució, al municipi, i en aquest paradís del licor, trobareu les begudes alcohòliques que vulgueu, especialment les que es produeixen al nostre país, a més de vins i caves d’arreu del territori.
Més informació
Bresca
A la cuina del Bresca, el peix de llotja i les hortalisses, conreades a l’hort propi, són les protagonistes. Xavi Ferraté, el xef, ha apostat per una cuina personal amb tocs creatius, on destaquen plats com les carxofes amb tripa de bacallà i les vieires amb verdures al wok. Al local, que acaben d’estrenar, també podreu menjar un menú de migdia de 22 euros.
Més informació
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: