El Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) presenta Absis, un nou espai gastronòmic amb una proposta culinària dissenyada pel xef Albert Raurich. L'excap de cuina d'elBulli i responsable dels restaurants Dos Palillos i Dos Pebrots promet una experiència gastronòmica que combini la tradició mediterrània amb productes de temporada de primera qualitat.
Malgrat l'enfocament del projecte, Raurich explica que el restaurant anirà evolucionant d'acord amb els gustos i les necessitats del públic, però sempre mantenint una proposta de qualitat i sostenible. El xef defensa que el vertader objectiu del projecte és oferir una cuina bona, ben executada i amb productes reconeixibles.
Amb la col·laboració de l'empresa de càtering Vilaplana, que en gestionarà l'espai, l'Absis s'estrena com un punt de trobada entre l'art, la història i la cuina amb vistes panoràmiques de la ciutat.
Ubicat en un dels emplaçaments més emblemàtics de Barcelona, Absis proposa una oferta que va més enllà de la gastronomia, ja que la seva ubicació dins del MNAC el converteix en un punt de trobada entre art, història i cuina. Amb una espectacular vista panoràmica de la ciutat, el restaurant vol esdevenir un referent tant per als visitants del Museu com per al públic general. Entre les col·leccions del MNAC, un dels grans museus europeus, destaca la col·lecció d'art medieval, única al món, així com les obres dels artistes i dels arquitectes modernistes més universals, com Gaudí o Jujol, entre d'altres.